petak, 13. ožujka 2015.

Francuski tost!

Francuski tost





 Sastojci:

  • 1 pšenični kruh, smrznuti, narezan na kriške
  • 1 šalica nezaslađenog sojinog ili bademovo mlijeko
  • 2 žlice kukuruznog škroba
  • 1/4 šalica slanutka
  • 1/2 žličice vanilije
Priprema:

  • Ulijte mlijeko u duboku zdjelu pa dodajte kukuruzni škrob i mješajte dok se ne sjedini!
  • Dodajte slanutak i mješajte dok se na rastopi i dok nestanu grudice
  • Zagrijte tavu, dodajte malo masnoće,  smrznuti kruh umočite u sastojke koje ste umiješali te ih popecite na tavi dok ne dobiju zlatno-smeđu boju
  • Poslužite uz voćni sirup ili javorov sirup i svježe voće 
Dobar tek

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.